Modebranschens Dag september 2019
Habit och TEX! stod som värdar för Modebranschens Dag som genomfördes på Textile Fashion Center i Borås. Jag pratade om att lyssna på sin kund, att ifrågasätta sina sanningar och vikten av att se världen från ett annat håll. 

Bokkontrakt augusti 2019
Med min drömförläggare Anders Sjöqvist på Strawberry Publishing. Vi har precis skrivit under kontraktet. "Konsten att lyssna" kommer ut 2020. 

Scandic Skogshöjd i Södertälje maj 2019
Jag fick dela med mig av hur man blir bättre på att lyssna för en engagerad och delaktig publik. 

En av Sveriges mest populära föreläsare!

Jag blev väldigt glad när jag fick reda på att jag röstats fram av beställare som en av Sveriges mest populära föreläsare. https://eventeffect.se/forelasare/topp100-sveriges-popularaste-forelasare-2019-annika-telleus/


Citat från två kunder som har anlitat Annika :

”Annika föreläser med ett stort engagemang som inspirerar och det märks att hon brinner för det hon gör. Hon fångar verkligen sina lyssnare genom att dela med sig av sina egna erfarenheter och upplevelser. Det gör att budskapet fastnar och man reflekterar gärna ytterligare kring ämnet efter föreläsningen med vänner och kollegor.”
Lena Glansén, H&M


”Annika Telléus är en fantastisk berättare som med stor värme delar med sig av egna erfarenheter och enkla verktyg som kan användas direkt. Med god pedagogik och en perfekt mix av övningar, fakta och självreflektion får hon med sig hela gruppen och får oss att tänka i nya banor. En inspirerande workshop som gav nya insikter och fick bestående värde för deltagarna. Vi på E-handelsstaden Borås rekommenderar varmt Annika.”
Jeanette Regnér, E-handelsstaden Borås


Kunskapsdagarna 

Inför en härlig publik på Scandic Nord i Uppsala delade jag med mig av tips och ögonöppnare. Hur blir man bättre på att lyssna? 

E-handelsdagen 2018

Förmiddagens workshop om att lyssna på sina kunder blev snabbt fullbokad. Ytterligare en workshop sattes in på eftermiddagen, även den fylldes snabbt. En dag full av energi och spännande frågeställningar. 

Jag har skrivit krönikor till följande avsnitt av Framgångspodden: 

Charlotte Perrelli
Erik Gatenholm
Magnus Betnér
Michael Hollsten 

Som assistent åt Kjell Enhager och Magnus Kull på kursen Coachande Ledarskap på Coach2Coach hösten 2018 fick jag egen coachning i världsklass.

"Vi kallar oss talare men vårt jobb är att lyssna!"

Jag fick chansen att intervjua Fredrik Härén, global keynote speaker, för Talarföreningens räkning. 

Karin Klerfelt intervjuade mig i Talarföreningens serie "Intervju pågår"